head_banner

Nyheter

Thailand er kjent for sin blomstrende industri for medisinsk utstyr. Landet har en veletablert infrastruktur og dyktig arbeidsstyrke, noe som gjør det til et attraktivt reisemål for produsenter av medisinsk utstyr. Noen populære medisinske enheter produsert i Thailand inkluderer bildebehandlingsutstyr, kirurgiske instrumenter, ortopediske enheter, tannutstyr og diagnostiske enheter.

Når du besøker Thailand formedisinsk utstyrformål, vil det være fordelaktig å utforske følgende:

  1. Bangkok: Hovedstaden i Thailand og et viktig knutepunkt for industrien for medisinsk utstyr. Det er vertskap for en rekke produsenter av medisinsk utstyr, distributører og messer.

  2. Messer og utstillinger: Delta på bransjespesifikke arrangementer og utstillinger, for eksempel Medical Fair Thailand, Medical Myanmar eller Thai Dental Health Expo. Disse arrangementene gir utmerkede muligheter til å nettverke, lære om nye produkter og etablere forretningsrelasjoner.

  3. Industriområder: Utforsk industriområder eller soner dedikert til industrien for medisinsk utstyr. For eksempel har Hemaraj Eastern Industrial Estate i Rayong-provinsen tiltrukket seg mange produsenter av medisinsk utstyr.

  4. Regulatoriske krav: Gjør deg kjent med Thailands regelverk for medisinsk utstyr. Medical Device Control Division (MDC) i Thailands Food and Drug Administration (FDA) fører tilsyn med registrering og regulering av medisinsk utstyr. Sørg for at enhetene dine overholder de nødvendige standardene og forskriftene før de kommer på markedet.

  5. Samarbeid: Søk partnerskap eller samarbeid med lokale produsenter eller distributører av medisinsk utstyr. De kan gi verdifull innsikt i markedet og bidra til å etablere en tilstedeværelse i Thailand.

  6. Forskning og utvikling: Thailand har flere forskningsinstitusjoner og universiteter som driver forskning innen det medisinske feltet. Utforsk muligheter for samarbeid eller partnerskap i forsknings- og utviklingsprosjekter.

Det er alltid lurt å planlegge besøket på forhånd, gjøre avtaler med relevante kontakter, og foreta grundige undersøkelser om det lokale markedet og regelverket.

Welcome to whats app: 0086 15955100696 or e-mail kellysales086@kelly-med.com for more details of KellyMed products .


Innleggstid: 28. august 2024